Absolut!

Nu vreau să intru în detalii tehnice, deși din toate testele făcute de diferiți bloger, în ultimele zile, se pare că Microsoft Edge are cifre mai bune decât Google Chrome. Vreau să îmi exprim satisfacția totală pe care mi-o aduce acest browser.

microsoft edge homeÎn ultimul articol am zis că sper să mă poată determina să renunț la Google Chrome. A reușit!
De două biuld-uri încoace (10166 și 10240) am început să utilizez Microsoft Edge. M-am gândit că dacă i-au dat numele oficial și nu mai e Project Spartan, înseamnă că e o versiune stabilă și folosibilă. Surpriza a fost atunci când am dat click pe noua iconiță (care aduce foarte mult cu cea a bătrânului Internet Explorer) și am văzut cât de repede se deschide fereastra și se încarcă prima pagină. Era prima dată când am avut o astfel de experiență pe o mașină Windows. Mereu este acel timp de așteptare după click-ul de lansare a unui program și deschiderea lui. Microsoft Edge se deschide imediat, de parcă ar fi deja deschis și aștepta minimizat în bară. Cam asta e senzația pe care o ai, și e awesome.

Despre celelalte funcționalități ca integrarea Cortana, Reading Mode și Web note, am vorbit în articolul trecut. Bineînțeles că acum totul merge bine, nu mai sunt bug-uri, freeze-uri și altele. Acum e un browser, e primul browser Microsoft care e în stare să penetreze piața și să convertească mase de utilizatori ai altor browsere.

 

Well done Microsoft, keep up the good work!