Din 2015, de când Google a cumpărat Softcard, utilizatorii telefoanelor Windows au rămas fără o aplicație tap-to-pay viabilă. Deși Windows Phone a fost printre primele telefoane care îți permiteau plata cu telefonul mobil, timp de un an a rămas ăn urmă din acest punct de vedere.

Microsoft în sfârșit a dezvoltat o solușie tap-to-pay proprie, ce permite utilizatorilor să adaoge un card de debit, credit sau de loialitate pentru a plăti în magazinele ce permit plata prin near field communications (NFC).

Deoarece folosește modele standardizate, aplicașia ar trebui să funcționeze în toate locațiile în care poți plăti cu Apple Pay sau Android Pay. În acest moment Microsoft Wallet este disponibil doar în Statele Unite pentru telefoanele Lumia 950, 950XL și 650, iar lista de bănci suportate încă nu este foarte lungă. În plus aplicația este încă în teste și poate fi dispopnibilă doar celor înscriși în Windows Insider Program  > Fast Ring. Cel mai probabil aceasta va fi disponibilă pentru toți utilizatorii ceva mai târziu în această vară, când se va lansa Windows 10 Anniversary Update.

Descarcă aplicația:
[appbox windowsstore 9nblgggzlm1p]