Au trecut aproape 2 ani de când m-am portat pe DigiMobil și încă nu sunt sigur dacă am făcut o alegere bună.

Sunt multe plusuri, dar sunt și câteva minusuri.
Rețeaua a devenit mai bună, dar nu suficient de bună ca să mă simt absolut confortabil, și vorbesc despre mine, cel care iese foarte rar din București. Parteneriatul cu Vodafone s-a încheiat și acum ori am ori nu am rețea, nu mai intru în roaming național.
De prin februarie nu mai pot suna în Italia în toate rețelele, partea rea e că tocmai rețeaua pe care sunam în Italia, nu mai este inclusă în abonament. Practic acum nu mai folosesc minutele alea multe internaționale, pentru că nu mai am cu cine vorbi. Am zis minute multe pentru că există o limită (nu mai sunt nelimitate cum era la început), dar nu știu care e acea limită, pentru că nu am atins-o nici o dată.
Am 4G, dar a trebuit să îmi cumpăr telefon nou pentru a beneficia de ea. Banda oferită de Digi (38/2600) nu este compatibilă cu majoritatea telefoanelor din piață… vorbim de telefoanele un pic mai vechi sau low end. Vechiul meu telefon, un flagship de 2 ani, nu funcționează pe acea bandă. Totuși, dacă acoperirea nu este prea bună diferența nu se simte prea tare. Practic m-au limitat să nu mai pot suna în rețeaua Wind Italia și mi-au dat 4G… nu știu sigur dacă am prea multe de câștigat aici, dar încă nu m-am supărat prea tare.

Prețul… Aici nu îi bate nimeni. Am 2 abonamente de telefon, abonament TV și net, iar factura mea nu sare de 100 de lei pentru toate. În plus de-a lungul timpului, fără modificarea tarifului, mi s-a upgradat banda de net, acum am fibra optica cu viteza de 300Mbs, și am observat că mi s-au adăugat unele canale HD la abonamentul TV.
Mai au o bilă albă pentru servicii clienți. Acolo am văzut profesionalism și chiar dorință să te ajute. O bere pentru HR-ul de la customer service.

Concluzie… Nu am una, sunt confuz. Lucrurile par să meargă spre bine, dar mai au mult până își ajung concurența de pe piața de telefonie mobilă.